BBCBulgarian.com
  • Помощ
  • Само текст
 
Обновено:: 23 Ноември, 2004 - Публикувано 13:54 GMT
 
Изпрати на приятел За печат
Воайорски трепети
 

 
 
Big Brother
Победителката в последния английски Big Brother Надя
Току-що изключих телевизора пред мен, защото повече от половината програми се опитваха да ме облъчат с така-наречените "reality tv" предавания.

Най-отвратителното и скучно от тях определено е Big Brother. Колко жалко, че тази идиотщина вече я има и в България - е, надявам се, че ви е интересно да си губите времето, гледайки как някой хърка, яде или клюкарства за другите зад гърба им. Можете да си представите как ние, анти-феновете на Reality TV триумфирахме преди няколко месеца, когато великолепният Джон Лайдън, бивш Ротън, участва в подобно шоу с едничката цел да го съсипе.

И разбира се, успя! Тези дни симпатичният Джон е главната фигура в едно ново предаване, което е особено популярно в момента. В него той обикаля из джунглите, влизайки в пряк контакт с различни животни, особено онези, набедени за гнусни и опасни. Интересно какво би казал той за новото безумие, внесено от Съединените американски щати - така-наречените Doggles, очила за кучета!!! Пълен абсурд, но нали идва от Америка! Влиянието на Чичо Сам по тези земи вече е толкова голямо, че наскоро цялата британска нация се бе залепила за телевизионните екрани, следейки изборите за президент на...Америка!

In Memoriam

Джон Пийл
Джон Пийл дойде в България и получи диск на Медикус

Все пак имаше и хора, които обърнаха внимание на смъртта на Джон Пийл. Легендарният радиоводещ беше една от най-важните фигури в историята на британската музика през последните 35 години. Той откри и ни представи безброй уникални групи и дори когато навърши 60-години не сваляше от краката си любимият чифт зелени Doc Martens. Джон Пийл е идвал и в България, но му дадоха диск на Медикус...

За малко да останем и без Марк Алмънд. Бившият певец на Soft Cell катастрофира, возейки се на мотор и прекара няколко дни в критично състояние, но сега вече е по-добре. По този повод сега ще си пусна "Tainted Love" в прочутата версия на Soft Cell.

Не ми е ясно защо, при положение, че е края на ноември, в Лондон има толкова много оси. Може би трябва да повикам Джони Ротън да се разправи с тях.

Следващият път ще ви занимавам със секса в големия град.

Чао и Leepra De Luxe!

 
 
ГЛАВНИ ТЕМИ
 
 
Изпрати на приятел За печат
 
  Пишете ни
 
BBC Copyright Logo ^^ Нагоре
 
  Архив
 
  BBC News >> | BBC Sport >> | BBC Weather >> | BBC World Service >> | BBC Languages >>